zondag, oktober 17, 2010

infoMuis vindt en brengt informatie: Welkom bij infoMuis

infoMuis vindt en brengt informatie: Welkom bij infoMuis: "Dit is het eerste bericht van de piepjonge infoMuis. Het is de bedoeling dat infoMuis interessante informatie over uiteenlopende onderwerpen..."

vrijdag, juli 16, 2010

logo Pdf Pro 2010 versus Adobe Acrobat

HOAX: http://2010-pdf-pro.com/ doet zich voor als Adobe Acrobat

Wees gewaarschuwd voor een hele vieze marketingtruc/nepmail van http://2010-pdf-pro.com/!

Ik (als Adobe Acrobat 9 Pro gebruiker) kreeg gisteren de volgende mail met als
titel: "Upgrade New Adobe Acrobat Reader Software For Windows"
en 'afzender': Adobe Acrobat Reader

Dear valued customers,

We are pleased to
 announce new release of Adobe Acrobat Reader 2010 which will give you more options to view, create, edit, print and share PDF documents. 

+ 50% of your daily office works
 requires document handling.
+ 70% of your documents requires extra processing.
+ 15-20% of your documents requires exchanging with your peers, customers or partners.
+ 30% of such documents are in PDF format, and you need to view, edit, print and share them.
 

To
 learn more about new features and install  Adobe Acrobat Reader 2010, please:
 
+ Go to: http://www.adobe-acrobat-support.com/?upgrade
+ Choose your options, download and
 start to improve your works.
 
A
 full version of Office suite is also available for your download.
 
Download Today: http://www.adobe-acrobat-support.com/?upgrade
 
Best regards,
 
Adobe Acrobat Reader 2010
--------------------------
Copy rights PDF Pro 2010 © All rights reserved
Website: http://www.adobe-acrobat-support.com/
 

Het lijkt dus net of er een upgrade beschikbaar is van Adobe Acrobat 9 Pro. Bij een bezoek aan deze website kom je er al gauw achter dat er een addertje onder het gras zit. Om te beginnen lijkt de URL niet helemaal zuiver: http://2010-pdf-pro.com/. Hierin is namelijk niets te herkennen van Adobe. Ter bevestiging heb ik ook nog even een kijkje genomen in de WHOIS gegevens en wat blijkt? De dader houdt zich helaas schuil achter http://domainsbyproxy.com/.

Dit lijken mij genoeg redenen om deze mail als onbetrouwbaar (lees spam) op te vatten. Dus bij deze: wees gewaarschuwd voor PDF Pro 2010!

zondag, juni 20, 2010

JapaaJ in een nieuw jasje!

Eindelijk is er een begin gemaakt aan de nieuwe huisstijl van JapaaJ: Zo zijn de social media grondig onder handen genomen door de profielen/lay-out van Blogger, Twitter, YouTube, Facebook, Facebook en Hyves van een nieuw JapaaJ-jasje te voorzien. Ook is, mede dankzij Vincent Weber (webdeveloper) van webRtistik  de website van JapaaJ voorzien van een "Onder constructie" lay-out (ontwerp door JapaaJ). Er wordt dus nog hard gewerkt aan de definitieve nieuwe website! Tot slot is ook het logo van JapaaJ vernieuwd! Bekijk het resultaat op de website van JapaaJ